CCPA - Axion Start, Axion Thermo Plus

ÍRÁSAINK A TERMÉKRŐL

Győzelem a hőstressz felett

A hőstressz az állatok számára is igen veszélyes. Haszonállataink az istállókban és a csoportos tartás során különösen szenvednek a túlzott meleg hatásaitól. Az IMPAVIDUS hőstressz elleni programja növényi kivonatokkal segíti leküzdeni a problémát.

AXION Thermo Plus – hőstressz okozta problémákra

Miért az AXION® ThermoPlus a leghatékonyabb megoldás szarvasmarhái hőstressz kezelésére?

  • Az egyedülálló növényi kivonatoknak köszönhetően kitágítja a perifériás ereket, melynek köszönhetően az állatok testhője jelentősen csökken.
  • A legnagyobb melegben sem csökken a takarmányfelvétel.
  • A laktációs görbe nem esik annyira vissza, mint a termék használata nélkül.
  • Látványosan lecsökken az állatok lihegése, remegése.
  • A nagy meleg ellenére sem romlanak a termékenységi mutatók.

Telepi feltételeihez egyedileg igazodó, helyes termékfelhasználási mód kialakítása és a helyes ár-érték arány meghatározása érdekében, szaktanácsadónk egyedi ajánlattal fogja megkeresni Önt. Kérem adja meg adatait!

Nézze meg az Axion ThermoPlus hatását a videón, ami telepi körülmények között készült a meleg nyári időszakban, kattintson a linkre:

YOUTUBE VIDEÓ AZ AXION THERMOPLUS HATÁSÁRÓL

Töltse le az AXION® ThermoPlus termékünket részletesen bemutató szórólapunkat!

Használja a ThermoTool alkalmazást a mobilján!

Könnyen meghatározhatja a hőstressz szintjét és hasznos takarmányozási tippeket kaphat annak érdekében, hogy nyomon követhesse és csökkenthesse a hőstressz következményeit.

Adagolás

Tejelő tehenek részére napi 100 g (2x50g), míg egyéb kérődzők részére 100 kg testtömegre 14 g naponta legalább napi kétszeri adagra elosztva. További információért keresse szaktanácsadónkat!

Kísérlet

Magyarországon 2014. nyarán öt telepen folytattunk kísérleteket. Az ország különböző pontjain, különböző telepi feltételek mellett vizsgáltuk a termék hőstresszre gyakorolt hatását. Az egyik telepen egy másik hőstressz elleni készítményt használtak (Laktored Kft, Jászkísér), volt ahol korszerű ventilláció és párásító-rendszer  állt rendelkezésre (Agrária Kft, Kunhalom), de a többi helyen semmilyen technológiát nem használtak a megelőzésre.

Töltse le magyarországi kísérletek eredményeiről szóló részletes tájékoztatónkat!