ÍRÁSAINK A TERMÉKRŐL

Rúgjuk fenéken a hasznos mikrobákat a talajban biostimulátorokkal!

Rúgjuk fenéken a hasznos mikrobákat a talajban! A talaj biológiai aktivitása a korlátozó tényező. Agroptim, a prémium biostimulátor.

Ismerkedünk az OLMIX növényi üzletágával

2018. márciusában kollégáink ismét az OLMIX székhelyére a franciaországi Brehanba utaztak, ezúttal az OLMIX fellendülőben lévő növény és talajgazdálkodási üzletágának termékeivel ismerkedtünk meg.

Akeo

Talajaktivátor-komponens műtrágyával történő keveréshez

Az Akeo biostimuláns pellet, amely aktiválja a talaj mikrobiális biomassza tömegét. Termékünk MIP rhizo gyökér-aktív hatóanyaga serkenti a talaj biológiai aktivitását és elősegíti a növények víz és ásványi anyag felvételét.

A személyre szabott, helyes termékfelhasználási mód kialakításáért és egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot űrlapunkon keresztül!

A termék biostimuláns hatása

Gyökérfejlődés

Gyökértérfogat
SQUAD tanulmány

Ásványi anyagok oldhatóságának elősegítése

A mikrobák által mineralizált nitrogén
Nm28 analízis SQUAD tanulmány

Ásványi anyagok oldhatóságának elősegítése

A foszfor oldhatóságáért felelős enzimaktivitás
Alkalikus foszfatáz aktivitás – UMR Bioemco, Franciaország

Műtrágya-optimalizálás Akeoval

A talaj mikrobiális aktivitásának és a gyökérrendszer fejlődésének jelentős elősegítésével termékünk növeli a műtrágyák hatékonyságát. Az Akeo és a hozzákevert műtrágyák kombinációja rendkívül hatékony keveréket eredményez a kiegyensúlyozott növénytáplálás biztosítása érdekében, együtt történő kijuttatás során.

Előnyök gazdálkodók számára

egyszerű, hatékony és jövedelmező megoldás a magasabb terméshozamokért és minőségért, egyidejűleg csökkentve a környezetterhelést

Előnyök forgalmazók számára

innovatív és diverzifikált termékkínálat a termelés különböző elvárásaihoz igazítva, az agrár-ökológia kihívásainak megfelelően

A termék jellemzői

Az Akeo biostimuláns hatóanyag és műtrágya keverékét a 2003/2003-as EU bizottsági rendelet módosításáról szóló, 2013. május 17-i 463/2013-as EU bizottsági rendelet elfogadta.

A helyes termékfelhasználási mód kialakítása és a helyes ár-érték arány meghatározása érdekében, szaktanácsadónk egyedi ajánlattal fogja megkeresni Önt. Kérem adja meg adatait!

Adagolási javaslatokért és további információért keresse szaktanácsadónkat!

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy a nyári szabadságolások miatt augusztus 11. és 21. között irodánk zárva tart. A rendelések visszaigazolására és a kiszállítására az augusztus 22-i héten kerül sor.

Kellemes nyarat kívánunk, megértésüket köszönjük!