A szerves savak szakértőjénél jártunk

2014. 03.09 és 03.12 között cégünk alkalmazottai egy igen tartalmas villámlátogatáson vehettek részt a hollandiai Daavision cég ossi gyártóegységében.

Széleskörű szakmai tapasztalatokat kaphattunk első kézből a szerves savak kiváló szakértőjétől. Immáron 20 éves háttérrel fejlesztenek olyan innovatív termékeket, mint a Daafit, Daafit Plus, vagy a Daafit Aqua, amelyek jelentősen hozzájárulnak a hollandiai gazdák gyógyszerköltségeinek optimalizálásához.

Érdekes volt megtapasztalni a hazaitól merőben más szabályozói környezetet, amely arra ösztönzi a gazdálkodókat az állatorvosi szolgáltató cégekkel közösen, hogy a lehető legkevesebb antibiotikum felhasználás mellett biztonságos, magas állategészségügyi státuszú és eredményes termelést érjenek el. Ennek érdekében igen komoly kutatások és termékfejlesztések történnek, amelynek az egyik nagysikerű és széles körben alkalmazott sikerterméke a Daafit termékcsalád. Ezek a termékek egy olyan széles antibakteriális hatással rendelkező hatóanyagot tartalmaznak, amely ésszerű és átgondolt alkalmazás mellett igen hatékonyan tud hozzájárulni a termelési eredmények javulásához.

Emellett volt szerencsénk megismerni a hollandiai brojler termelők és sertéstenyésztők gyakorlati tapasztalatait a Daafit termékcsaláddal kapcsolatban, annak reményében, hogy minél több hazai termelőnél valódi és jól működő megoldást tudjunk javasolni a termelés során felmerülő problémáikra.

Daavision Hollandia