CÉGISMERTETŐ 

Cégünk, az IMPAVIDUS Trade Zrt. különböző nyugat-európai gyártók természetes összetevőkből álló takarmánykiegészítőinek, állathigiénés termékeinek, valamint növény- és talajkondicionáló termékeinek kizárólagos forgalmazója Magyarországon és Szlovákiában. Az állattenyésztésben és a növénytermesztésben felmerülő számos problémára kínálunk sokféle, természetes megoldást. Innovatív fejlesztésen alapuló hozamfokozó, folyékony és szilárd biostimulátor termékeink használatával nemcsak a naturális termelési mutatók javulnak, hanem az elért nyereség is növekszik. Együttműködő partnerünk a termékdisztribúció terén többek között a francia OLMIX S.A. holding, a CCPA csoport és a Manghebati, a német CRYSTALYX Products GmbH, a holland Bluejais BV, valamint a svájci Mootral SA.

2012-ben az IMPAVIDUS, értékesítési eredményeinek elismeréseképpen, az OLMIX vállalatcsoport prémium partnere lett. Ezt a kitüntető címet mi kaptuk meg a világon elsőként, megelőzve az összes OLMIX disztribútort. 2015-ben kimagasló eladási teljesítményünk jeléül (többek között több mint 1 000 000 kg toxinkötő értékesítése a magyar és szlovák piacon) elsőként ezüst kategóriás forgalmazója lettünk az OLMIX-nak. 2022. év végére a toxinkötő forgalmunk megközelítette a 2,8 millió kg-ot.

Állatfaji portfóliónkat az alábbi megoldási kategóriák köré szerveztük:

Mikotoxinproblémák tökéletes megoldása

Antibiotikummentes állattenyésztés

Takarmányozz okosan!

Laktáció 500+ Program

Győzelem a hőstressz felett

Termékpalettánkon ennek megfelelően megtalálhatók:

  • természetes, tengeri alga kivonattal aktivált, speciális szerkezetű, felületnövelt montmorillonit agyagásvány toxinkötők,
  • hatékony és természetes takarmánykiegészítő a Gram+ és Gram – patogén baktériumok ellen,
  • többszörös védelmű hozamfokozó, amely növeli a tejtermelést, javítja a szaporodásbiológiát,
  • biogazdálkodásban is használható alomkondicionáló, higiénés termék valamennyi állatfaj számára,
  • a kérődzők abraktakarmányát olcsóbbá, hatékonyabbá tevő természetes hatóanyag-tartalmú takarmánykiegészítő, amelyet elsősorban a tejtermelő tehenészetek tejelő állományainak javaslunk, de használható még, húsmarha-, hízómarha-, borjú-, juh- és kecskeállományokban is,
  • magas energiatartalmú, nyalható állati takarmányok (nyalótálak) kérődzők és lovak számára,
  • malacok és borjak számára emésztőrendszer karbantartó takarmánykiegészítők,
  • takarmánykeverők részére mikroelemek, hozamfokozók,
  • hőstresszes problémák csökkentését szolgáló természetes összetevőket tartalmazó termékek.

Növénytermesztők számára pedig hatékony termésnövelő anyagokat, talaj- és növénykondicionálókat, biotechnológiai megoldásokat kínálunk.

Növénytermesztési portfóliónkat az alábbi kategóriák köré szerveztük:

ArgOptim, AlgOmel

Stressz

ExplOrer

Gyenge gyökérzet

NeOsol

Terméketlen talaj

PrimeO

Elégtelen tápanyagfelvétel

ArgOptim, AlgOmel

Problémás fotoszintézis

Tekintettel arra, hogy az általunk forgalmazott termékek használatával kevesebb gyógyszer, antibiotikum, növényvédő szer és kemikália kerül felhasználásra, kiemelt célunk, hogy költségtakarékosabb, élhetőbb és környezettudatosabb állattenyésztés, talaj- és növénygazdálkodás jöjjön létre, vevőink gazdasága magasabb termelési szintet biztosítson. Termékeink hatékonyságát piacra lépés, bevezetés előtt minden esetben magyarországi telepi körülmények között teszteljük, így azok megfelelő adagolás és felhasználási mód melletti bizonyított eredményességért garanciát vállalunk.