Toxinvizsgálat kísérlet

Toxinvizsgálat tápokban- Bánfi Kristóf TDK dolgozata alapján

Kísérlet az MMi.S toxinkötő hatásosságára. A megtérülés többszörös volt, mint a befektetés. Az eredmény nem egyedi, gyakori tapasztalat a hasonló mértékű teljesítmény javulás más partnereinknél is.

tojótyúk toxinkötő kísérlet

Tojótyúk telepen végzett toxinkötő kísérlet

Az Olmix, francia gyártópartnerünk egy brazil tojótyúk telepen vizsgáztatta a toxinkötőnket

Sertéstakarmányozás: Hogyan lehet zsírral baktériumot ölni?

A sertéstartásban az utóbbi évek kihívásai közül talán az egyik legnehezebb feladat megtalálni azt vagy azokat az alternatívákat, amelyek tudják pótolni, helyettesíteni az antibiotikumokat, valamint a cink-oxidot. Cikkünkben erre keressük a választ.

Proact és Explorer: a legütősebb technológia

Algomel Proact és Explorer S10 terméktapasztalatok napraforgó kultúrában. Az Olmix technológia magasabb költsége ellenére közel 30 000 Ft többlet árbevételt eredményezett hektáronként.

Tejelő tehenészet korszerű kiegészítőkkel

Tejelő tehenek takarmányozása korszerű kiegészítőkkel és persze természetesen

„”A legfontosabb szempont, ami miatt a Crystalyxot használom, az a szaporodásbiológiai mutatók javulása.” – nyilatkozza Tarsoly Tamás videós cikkünkben. Továbbá a Phyto Tari apasztó termékünkkel kapcsolatos tapasztalatairól is beszámol.

Talajszelvény titkai

Karcag talajszelvény-nyitás 2023

Karcagi partnertalálkozónk színes beszámolója, az 5 éve Neosolllal kezelt terület és a mellette lévő, kezeletlen parcella talajszelvényeinek összehasonlítása. Videós beszámolónkban morzsolásteszt, talajnedvesség-tartalom mérés, a talajszelvény közelebbi vizsgálata…

Tenuazonsav mikotoxin takarmányban

Tenuazonsav

Sunyin támad a tenuazonsav, egy ritkán emlegetett mikotoxin, de még a határérték sincs szabályozva. Akit részletesebben érdekel a mikotoxin téma, olvassa el szakértőnk, Dr. Deák Konrád írását.

Hőstressz esetén Crystalyx Trockensteher szárazonálló szarvasmarháknak

A Crystalyx sikeres alkalmazása Andalúziában, hőstressz körülmények között

Esettanulmány a hőstressz elleni védelemre Andalúziából
Az eredmények azt mutatták, hogy a Crystalyx Trockensteher alkalmazása jelentős javulást eredményezett az egészségi és teljesítménymutatók terén 2022-ben, összehasonlítva a kontroll évvel, 2021-ben.

CRYSTALYX GARLYX nyalótál fokhagymával a legyek ellen

Nyalótál húsmarháknak

Miért használjon egy húsmarhás gazda Crystalyx-ot? Ez már nem is kérdés jó néhány gazdaságban, ahol húsmarhával foglalkoznak, mert egyértelmű érveket tudnak felsorakoztatni mellette.
Egy rövid történettel szeretnénk szemléltetni, hogy a kezdeti ellenállást lelkes támogatássá képes fordítani ez a kitűnő termék!

tejminőség szomatika

Tejminőség és hozamfokozás – a laktáció kezdetének támogatása Feedstim Dairy-vel

A tejminőség javítása és hozamfokozás Feedstim Dairy-vel. Nemzetközi és hazai eredményekkel támasztjuk alá a termék eredményességét.