Fókuszban a kukorica

Az IMPAVIDUS ajánlata kukoricatermesztőknek

Nagyon jó hírrel számolhatunk be a magyar gazdatársadalomnak, főképp azoknak akik terveztek kukoricát! Az Impavidus megoldást nyújt immár teljes technológiával a tengerit termelőknek.

Hibridkukorica termelőknek

Hibridkukoricát termelőknél mindig nagy kérdés a sorok/szemek száma, így nekik a csődifferenciálódás idején az Algomel Push készítményt ajánljuk figyelmébe. Ez a világon elsőként, az Olmix Group által kifejlesztett vörös alga alapú biostimulátor, ami megannyi termelőnél bizonyított már, számokban kifejezve ez 1-1,5 tonnás különbséget hozott.

BIO-ÖKO gazdálkodók figyelem! A termék szerepel a  Biokontroll Hungária “Trágyázó, talajjavító és növény-, talajkondicionáló készítmények” listáján.

kukorica

… és a szilázskukoricáról se feledkezzünk meg…

Akik szilázs kukoricát termelnek, és a fontosnak tartják a fenntarthatóságot, azaz teljesen vegyszermaradék-mentes takarmányt adnának az állatoknak: az Algolmel Push a segítség.

Az éghajlatváltozásra is gondolnunk kell

A következő években az éghajlatváltozás egyre nehezebb feladat elé fogja állítani a termelőket, eltűnnek a tavaszi fagyok, továbbá a délről érkező invazív kártevők elleni védelemre is figyelni kell a sikeres gazdálkodás érdekében.

Az Algomel ZnMn-t  a speciális ásványi anyag tartalma miatt a kukorica virágzása előtt javasoljuk kijuttatni, rovarölőszeres kezeléssel  egy menetben. Segít a növénynek az aszályosabb években, erősen növeli a fotoszintetikus aktivitását, a virágzás idején sok energiára van szüksége, figyeljünk rá!

Az Algomel Push és Algomel ZnMn magas aminosav tartalma, illetve a benne található nyomelemek és makroelemek, vitaminok és antioxidánsok biztosítják a magasabb hozam elérését, a különböző, növényt érő stresszhatások ellenére is.

Jobb kezdeti fejlődés (javuló fotoszintézis, sejtosztódás)
Fokozott ellenállóképesség a biotikus és abiotikus stresszhatásokkal szemben (aszály, kártevők, növényvédőszerek)
Biztosított „tápanyag bomba” a növényünknek
Akár 20%-os hozamtöbblet a betakarításnál

Explorer, a rizoszféra bistimulátora

A szilárd készítmények közül egy új rizoszféra biostimulátort ajánlunk, nevezhetjük starternek is, az Explorer termékcsaládot. Az alga származékot, és speciális ásványi anyagsort tartalmazó Explorer használatával a talajunkban jelenlevő, fel nem vehető formában található ásványok nyílnak meg az erősödő gyökérszőrök között.
A használatával a kukorica alá tervezett összes P és K műtrágyát megspóroljuk, N hatóanyagból pedig elég a tervezetthez képest 2/3 részt kijuttatni.

A termékcsaládban szereplő Explorer S10-t BIO-ÖKO termesztésnél  is javasoljuk, illetve olyan területre ahol az utóbbi 2-3 évben volt szerves trágya kijuttatva, míg a komplexebb testvérét az Explorer 6-12+S6 -t a gyengébb minőségű, soványabb táblákra, sor mellé juttatva 100-120 kg/ha dózissal.

További információért nézze meg videónkat!

Amennyiben felkeltette érdeklődését valamelyik készítményünk, keresse bizalommal szaktanácsadónkat!